fbpx
Zangles Amsterdam Zangschool Oud Zuid

Groepszangles
in Amsterdam
voor volwassenen

1 jaar
Ervaring
1
tevreden leerlingen
1 %
Gepassioneerd

Groepszangles in Amsterdam voor volwassenen

(vanaf 21 jaar)
op woensdagen van 20:00 tot 21:00 uur

Wat kun je verwachten

Onze groepszangles voor volwassenen is de uitgelezen plek om vertrouwd te raken met zingen en te leren hoe je jouw stem kunt gebruiken. In de kleine groep van 3 tot 6 deelnemers is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Dit zijn een aantal resultaten van deelnemers aan de groepsles:

Stemresultaten

  • Hoger kunnen zingen
  • Betere stemcontrole; zingen zonder stembreuk
  • Veel meer draagkracht, zonder meer moeite

Persoonlijke resultaten

  • Zingen met veel meer zekerheid en durf
  • Zingen met veel meer plezier
  • Beter het gevoel van een nummer kunnen overbrengen en ervaren
Zangschool Oud Zuid testimonial

Ik heb meer dan drie jaar zanglessen gehad en ben vocaal enorm gegroeid tijdens die periode! Esther geeft vakkundig les en is erg betrokken. Het is altijd gezellig, maar er wordt ook goed gewerkt. Het maakt niet uit in welke stijl je graag zingt en of je als professional zingt of gewoon voor de lol: Esther helpt je met de juiste zangtechniek en kan ook nog eens helpen met liedinterpretatie. Ik kan haar lessen aan iedereen aanraden!

Florianne

Student musical academie

Wanneer je samen zingt, leer je van elkaar

In een groepsles wordt er veel samen gezongen. Maar sommige oefeningen of frases worden ook af en toe even alleen gezongen. Op deze manier kan de docent duidelijk horen of je een bepaalde techniek op de juiste manier toepast.

Voor de anderen is dit net zo leerzaam; ze zien en horen jou zingen, horen de feedback van de docent en begrijpen daardoor nog beter wat de bedoeling is. 

Doordat je een ander iets ziet en hoort doen, leer jij sneller!

Groepszangles amsterdam tieners aha

Samen zingen klinkt heel snel super mooi!

Zingen kan heel spannend zijn. Vaak is het daarom een drempel om echt lekker te gaan zingen. 

Wanneer je samen zingt kun je steunen op elkaar (en je een beetje achter elkaar verschuilen). Hierdoor leer je te ontspannen en ga je steeds meer durven.

Meerder mensen die samen zingen klinkt meteen heel indrukwekkend en schept vertrouwen!

Groepszangles in Amsterdam bezorgt kippenvel

Naast de aandacht voor techniek, liedinterpretatie en zangplezier, is er in een groepsles ook aandacht voor meerstemmig zingen. Je leert hoe je een tweede stem kunt zingen en ook hoe je hem zelf kunt bedenken. Daarmee heb je echt de sleutel tot magie in handen. Een lied dat meerstemmig wordt gezongen bezorgt je al snel kippenvel!

Groepszangles Amsterdam Zuid Volwassenen

Boek nu jouw kippenvel moment

Zelf ervaren hoe leuk en leerzaam een groepszangles is, kom vrijblijvend een keer mee doen!

Zangles Amsterdam docent Julia van der Marck

Zangdocent Julia is al van jongs af aan in de ban van de muziek. Als kind volgde ze intensieve zang, dans en acteerlessen waardoor ze een zeer brede achtergrond heeft. Ze begrijpt dat je stem geen op zichzelf staand stukje van je lijf is maar dat het juist in verbinding staat met alles. 

Na haar eindexamen koos Julia voor de richting Pop op het conservatorium Haarlem. Nu is ze bezig met het opnemen van haar eigen EP, lesgeven en optreden. 

“Naast het ontwikkelen van en goede basistechniek, vind ik het belangrijk om me in de lessen te richten op tekstbeleving en emotie, het zoeken naar eigenheid en ik werk graag aan het versterken/opbouwen van zelfvertrouwen en plezier tijdens het zingen.”

Julia van der Marck

Zangdocent en singer songwriter