fbpx
Zangles Amsterdam Zangschool Oud Zuid

Inschrijven duo-zangles

Gegevens  Algemene voorwaarden

  Lesgeld
  De duo-zangles kost €34,50 per les, per persoon

  Voorwaarden
  Zangschool Oud Zuid geeft les in alle schoolweken, maar geeft de meeste volwassenen ook in de vakanties les. Overleg dit met je docent. Je betaalt bij ons een gemiddelde maandprijs, vooraf. Het maandbedrag wordt berekend over de lessen die gegeven worden vanaf de eerste lesdag, tot aan het eind van het seizoen (20 juli)

  Bijvoorbeeld, je start op maandag 9 januari. Dan zijn er 15 lessen tot aan de zomervakantie.  Dat is gemiddeld 2,14 lessen per maand in de periode januari t/m juli. Dat komt neer een bedrag van wat neer komt op een bedrag van €73,93 per maand.

  Je betaalt dus altijd een GEMIDDELDE maandprijs, vooraf.

  Wil je liever het bedrag in één keer betalen? Dan krijg je 1 les gratis!

  Verhindering
  Ben je verhinderd? Dan horen we dat graag. Een les die 24 uur voor aanvang van de les wordt afgezegd, kan binnen 2 weken worden ingehaald.

  Mocht de docent onverhoopt verhinderd zijn dan zal er eerst gezocht worden naar een vervanger. Als dat niet lukt wordt er voorstel gedaan om de les te verzetten. Mocht(en) de leerling(en) niet kunnen dan wordt de gemiste les gerestitueerd.

  Opzeggen
  Inschrijving voor de duo-les loopt tot aan de zomervakantie 2023. Wil je eerder stoppen dan handteren we hier een opzegtermijn van 1 maand voor. Je kunt de opzegging mailen naar info@zangschooloudzuid.nl. Reeds betaald lesgeld wordt niet gerestitueerd.