Zangles Amsterdam Zangschool Oud Zuid

Strippenkaart met korting

Gegevens

  Wat leuk dat de proefles goed is bevallen en dat je gaat inschrijven!
  Wie wordt er ingeschreven?

  Welk lessen pakket wil je afnemen?

  Welk lessen pakket wil je afnemen?

  Welk lessen pakket wil je afnemen?

  Gegevens

   Algemene voorwaarden

   Lesgeld
   De wekelijkse privézangles kost €32,50 per les.

   Zangschool Oud Zuid geeft les in alle schoolweken.  Het maandbedrag wordt berekend over de lessen die gegeven worden vanaf de eerste lesdag. Bijvoorbeeld, de leerling start op woensdag 4 maart. Dan zijn er nog 16 lesweken in het schooljaar. Dit zijn er gemiddeld 4 per maand, wat neer komt op een bedrag van €130,- per maand.

   Je betaalt dus altijd een GEMIDDELDE maandprijs, vooraf.

   Wil je liever het bedrag in één keer betalen? Dan krijg je 1 les gratis!

   Verhindering
   Is een leerling verhinderd? Wanneer dit 24 uur voor aanvang van de les wordt gemeld, kan er een inhaalles worden ingepland. De inhaalles wordt aangeboden binnen 2 weken na de oorspronkelijk les en alleen als de agenda van de docent dit toelaat. Er kan ook worden voorgesteld om de les bij een andere docent in te halen. Lukt het niet om een inhaalles in te plannen dan wordt het lesgeld niet gerestitueerd. 

   Mocht de docent onverhoopt verhinderd zijn dan zal er een inhaalles worden voorgesteld en/of gezocht worden naar een vervanger.  Mocht dit niet lukken dan wordt de gemiste les gerestitueerd.

   Opzeggen
   Inschrijving voor de privézangles loopt tot aan het einde van het schooljaar 2020. Als een leerling eerder wil stoppen, dan dient dit gemaild te worden naar info@zangschooloudzuid.nl. Reeds betaald lesgeld wordt niet gerestitueerd.